PAZARLARDA SAĞLIĞA VE VATANDAŞA ZARARLI MAL YOK”

8.08.2014 11:35:33

Kayseri Meyveciler ve Sebzeciler Esnaf Odası başkanı Zekerya Kaya pazar fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu

Meyveciler ve Sebzeciler Odası başkanı Zekerya Kaya “Kayserimizin pazarları temiz lüks ve kaliteli malları, ucuz malları daima vatandaşlara sunmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Marketlerde seçiliyor deniliyor burada da ürünlerimiz seçiliyor. Marketlerin 3 de 1 fiyatına burada satılıyor. Hepsi tarla ve bahçe malları bunu Kayseri halkına ucuz bir şekilde hijyen bir şekilde sunmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ”dedi.
Pazarlardaki malların kaliteli olduğunu belirten Kaya “Ama bunu maddi imkanlarımızın olmadığından, reklam yapamadığımızdan billboardlara kendimizi gösteremediğimizden vatandaş bunu bilmiyor. Şunu söylüyorum Kayseri pazarları daha önceki pazarlar gibi değil. Günden güne güzelleşiyor. Fiyatlarımız cüzi bir şekilde vatandaşlarımıza sunuyoruz. Köylü malda burada, organik malda burada, taze mallardan oluşmaktadır. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmeye devamlı varız. Belediyelerimizden Allah razı olsun bize pazarlarımızda yardımcı oluyorlar. Zabıta memurlarımız bizlere yardımcı oluyorlar ama halkımız şunu bilmiyor ki bizler taze mal satıyoruz ”diye konuştu.
Kaya “Bizim mallarımız organik bizim mallarımız köylü malı, sağlıklı ve temiz mallardır. Burada sağlığa ve vatandaşa zararlı hiçbir mal yok. Şikayeti olan burada telefonlarımız yazılı güvenliklerimiz burada şikayetlerini bizlere bildirebilirler. Bizlerde elimizden gelen her şeyi kayseri için vatandaşlarımızın menfaatine yarayacak her şeyi yapmaya hazırız. Kimse pazarda çürük mal, pahalı mal, pazarda kötü mal var demesin ”ifadelerini kullandı.